נעילת מסך בסוף כל עסקה

במדריך זה תלמדו על נעילת מסך בסוף כל עסקה.

כעת ניתן להגדיר שהקופה תינעל אוטומטית בסיום כל עסקה, כך שלפני תחילת עסקה חדשה יידרש זיהוי משתמש מחדש.

היכולת הזו מסייעת לשפר את האבטחה בעמדת המכירה, למנוע שימוש לא מורשה בקופה, ולוודא שכל עסקה חדשה מתחילה תחת המשתמש (קופאי) הפעיל והמורשה.

איך מגדירים?

היכנסו לאחת הקופות בעסק עם קוד מנהל מערכת.

במסך הראשי לחצו על תפריט ראשי.

בחרו הגדרות ← אבטחה ← נעילת מסך

הפעילו את האפשרות נעילה בסוף כל עסקה.

לא משנה מאיזו קופה או מאיזה סניף מבצעים את ההגדרה. ברגע שמנהל מערכת מעדכן אותה, היא חלה על כל הקופות בכל הסניפים בעסק.


Did this page help you?