השבתת שיתוף מסמכים
במדריך זה תלמדו על השבתת שיתוף מסמכים.
החל מגרסה זו, נוספה אפשרות חדשה במסך הגדרות של שיתוף מסמכים: מושבת. עד היום, ניתן היה לבחור כיצד למסור ללקוח את המסמך בסיום העסקה: הדפסה בלבד, הדפסה ומסרון, או מסרון בלבד. בגרסה החדשה ניתן גם להשבית לגמרי את שיתוף המסמכים דרך הקופה. כאשר האפשרות שיתוף מסמכים מושבתת, המסמכים ישמרו בממשק הניהול, אך לא יודפסו ולא ישלחו ללקוח במסרון בסיום העסקה. היכולת החדשה מיועדת לעסקים שמנהלים תהליך חלופי למסירת מסמכים ללקוחות, או שאינם מעוניינים שהקופה תבצע הדפסה או שליחה אוטומטית בסיום העסקה.
איך מגדירים?
היכנסו לאחת הקופות בעסק עם קוד מנהל מערכת.
במסך הראשי לחצו על תפריט ראשי.
בחרו הגדרות.
היכנסו להגדרת שיתוף מסמכים.
בחרו את האפשרות הרצויה.
ההגדרה חלה על כל הקופות בכל הסניפים בעסק.
חשוב לדעת
לא מומלץ להשבית שיתוף מסמכים ללא תהליך חלופי למסירת המסמכים ללקוח.
Updated 2 months ago